Jazzy Gourmet Szilveszter 2018.

Event info
Details

Zenei és gasztronómiai élmények hajnalig a város szívében, az exkluzív 5 csillagos Kempinski Hotel Corvinus Budapest rendezvénytermeiben.

90.9 Jazzy Rádió idén két teremben két stílussal várja a vendégeket. Az Infinity teremben bárzongorista biztosítja a kellemes élőzenét, a Grand Room színpadán fellép a Garami Funky Staff, Pálinkás Gergő jazzgitáros, Muck Éva és Jazzkovács László. Jöjjön el, és élvezze az ötcsillagos vendéglátást prémium környezetben a jazz érintésével.

Mi mindenre gondoltunk, így az Infinity teremben, azaz a Piano room-ban egész este és éjszaka ifj. Berki Artúr bárzongorista játssza a szebbnél szebb dallamokat. Itt egészen biztos, hogy baráti beszélgetések közepette, kellemes háttérzenével, fenséges ételekkel és italokkal tudja búcsúztatni a 2018-as évet. Ha inkább „kirúgnánk a ház falát” és szeretnénk táncolni, akkor a Grand Room csodálatos báltermében ezt is megtehetjük. A Piano room és a Grand Room bálterme között van átjárás, így egészen biztosan megtaláljuk a hangulatunknak megfelelő pillanatokat. A döntés az önöké, a Jazzy Gourmet Szilveszter a Kempinskiben idén is várja önöket.

A Kempinski mesterszakácsa, Roland Holzer által megálmodott fenséges menünek korábban egy teljes cikket szenteltünk, ami ITT olvasható.

A helyfoglaláshoz a jegyvásárláskor kiválasztott terem megjelölése szükséges, de az est folyamán az átjárás szabad, így a két terem különböző zenei kínálatából tetszőlegesen lehet választani. De érdemes szem előtt tartani azt a szempontot, hogy a jegyvásárlás után már nincs lehetőség a fix helyünk megváltoztatásáraGondoljuk át, hogy hol ülnénk szívesebben az est folyamán és ennek megfelelően kattintsunk!

Kapcsolódó cikkek:

Jazzy Gourmet Szilveszter Jegytípusok

Szilveszteri GYIK

Vedd meg és spórolj!

A mesterszakács ajánlásával: Jazzy Gourmet Szilveszter

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió