FlottaMan: tartós autóbérlés és flottakezelés egyszerűen, meglepetések nélkül

Written by on 2021. 07. 28

Rugalmasság, szervezett és hatékony csapat, átlátható költségek – ezt kínálja a Flottaman Zrt., amely több, mint 15 éve áll ügyfelei szolgálatában. Tartós autóbérlés, flottakezelés, céges autó és operatív lízing egyszerűen, átláthatóan, költséghatékonyan, meglepetések nélkül.

A 100%-os magyar tulajdonban álló FlottaMan Zrt. tartós autóbérléssel/operatív lízinggel, flottakezeléssel foglalkozik: megkíméli ügyfeleit az autó beszerzés, üzemeltetés és autóeladás jelentette terhektől. A cég munkatársai készséggel, többéves tapasztalattal a hátuk mögött, tanácsaikkal és szakértelmükkel segítik az ügyfeleit.

Szolgáltatásaik között szerepel többek között a megfelelő gépjármű kiválasztás, a teljeskörű tanácsadás; rugalmas finanszírozás, vásárlás; szerviz szolgáltatás; gumiabroncsok teljes költségének átvállalása; biztosítás, kárrendezés; segítségnyújtás 7/24 bárhol Európában; sofőrszolgálat; csereautó szolgáltatás és a rent-a-car szolgáltatás.

Az alap szolgáltatások mellett a FlottaMan számos kiegészítő szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, ezek közé tartozik az autópálya matrica menedzsment, a bírságok kezelése, üzemanyagkártya menedzsment, parkolási engedélyek kiadása és az autótanácsadás, csak hogy néhányat említsünk a kínált előnyök közül.

Legyen szó egy gépkocsiról vagy akár egy egész flottáról, a FlottaMannél mindenki megtalálja a neki legkedvezőbb ajánlatot. A döntésben pedig profi, ügyfélcentrikus kollégák segítenek. A FlottaMan Zrt.-vel könnyebbé válnak a mindennapok és elkerülhetők a saját autó okozta stresszhelyzetek.

A részletekért látogass el a FlottaMan Zrt. weboldalára!


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió