Folytatódik a Glass of Jazz sorozat a Budapest Jazz Clubban

Written by on 2021. 10. 18

Jövő csütörtökön ismét a BJC ad otthont a nagy sikerű, immár 11. Glass of Jazz estnek, amelyen ezúttal is tíz kiállító, illetve a koncertteremben egy kiváló hazai zenekar szórakoztatja majd a borok és a jazz zene szerelmeseit.

A rendezvény, ahol a kiváló borok rajongói találkozhatnak a jazz zene szerelmeseivel és közösen átélhetik, hogy ez a kettő miért is alkot tökéletes párost. Mindez Budapest szívében, egy igazán színvonalas, jazz-re – és ezen az estén borra is – hangolt helyszínen.

Este nyolctól a nemzetközileg is elismert szaxofonos, Borbély Mihály zenekara, a Borbély Műhely játszik. Improvizatív zenéjüket a jazz különböző irányzatainak, valamint a Kárpát-medence és a Balkán népzenei örökségének ötvözése jellemzi, érdekes dallamfordulatokkal, olykor finoman áttetsző, máskor erőteljes ritmusokkal, illetve kortárs zenei elemekkel.

Most először kifejezetten a Glass of Jazz borokhoz és jazz zenéhez párosított 3 fogásos vacsorával is készülnek a szervezők, amit a koncert ideje alatt szolgálnak fel.

A Happy Hours mai vendége Dávid Dániel, a Cult in Glass rendezvények megálmodója!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: bjc.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió