Ford, BMW és Lexus a Jazzy Streetben

Written by on 2022. 11. 06

A Jazzy Streetben érdekes újdonságokkal, tesztautókkal és a jövő közlekedési eszközeivel segítünk átsuhanni a kellemes zenékkel tarkított utcaképen.

A megújult Ford Focus évek óta a márka egyik legfontosabb modellje. A változások leginkább a takarékosabb és tisztább erőforrások megjelenésében az infotainmant rendszer modenizálásában, a belső tér kényelmében az autó eddig is elismerten jó futóművének továbbfejlesztésében és a felhasználói kérések teljesítésében mutatkoznak meg.

Györke Orsolyával beszélgetünk az újdonságokról, de a Mustang Mach E GT változatának a tesztje is szóba kerül.

 

Egy hetet tölthettünk a BMW ix M60 as csúcsmodelljével, ami tisztán elektromos hajtással, valós 560 kilométeres hatótávval, meglepően kedvező fogyasztási adataival bizonyította, hogy a bajor gyártó, egy teljesértékű, extrém képességeket felvonultató autóval lépett a prémium szabadidő autók piacára.

Az elért sikerekről, az autó műszaki adatairól és a tapasztalatainkról beszélgetünk Salgó András úrral, a márka pr vezetőjével.

 

Igazi meglepetés autó lett a Lexus NX 450 phev változata, ami egyenlőre úgy tűnik, hogy a Jazzy Streeten el fogja hódítani az év legjobb plug in hybrid modelljének járó elismerést, aminek azért is van kimagasló értéke, mert egy időnként Toyota szkeptikusnak mondható környezetben lett magasan a legjobb! Sárközy Klári a nő tesztrovatban próbálhatta ki az autót, ő mondja el a tapasztalatait.

Sárközy Klári a nő tesztrovatban próbálhatta ki az autót, ő mondja el a tapasztalatait.

A zöld rendszámos autók parkolásával trükköző vidéki városokról lesz szó, ahol sunyi módon, és az elégtelen tájékoztatás tényét maximálisan kimerítő metodika alapján büntetik meg azokat, akik nem regisztráltak be a rendszerbe, miután nem is tudtak róla. Ezzel újra bebizonyították az önkormányzatok, hogy alkalmatlanok a rendszer tisztességes üzemeltetésére, és megérett a helyzet arra, hogy az állam beavatkozzon a parkolás működtetésébe. Erről beszélgetünk a műsor végén.

 

 

Kezdés: 2022.11.06.vasárnap, 8:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bögös Sándor

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió