Gasztronómiai különlegességek akusztikus koncertekkel – Happy Hours

Written by on 2020. 10. 01

A Happy Hours és Jazzkovács László mai vendége Házi Döme, a Vintage Garden Étterem tulajdonosa!

A múlt héten a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara egy olyan javaslatcsomagot állított össze, melyben együttműködést ajánlott fel a nehéz helyzetbe került budapesti vendéglátóipari és turisztikai vállalkozások megsegítése érdekében.

Míg az ország többi részében a megnövekedett belföldi kereslet részben, sőt egyes régiókban teljes mértékben kompenzálja a kieső, külföldről érkező turizmust, addig Budapesten tartósan kereslethiányos helyzet állt elő, ami rövidesen tömeges elbocsátásokhoz és üzletbezárásokhoz vezethet.

Hogyan lehet ebben a helyzetben a kiadásokat csökkenteni, a fogyasztásnövekedést elősegíteni, a vendéglátásban dolgozók anyagi és egyészségügyi biztonságát szavatolni? A kérdésekre közösen keressük a választ az egyik érintettel. Házi Döme, a budapesti Vingage Garden Étterem tulajdonosa szólal meg a Happy Hours-ben, és azt is elmondja, hogy ők milyen profilváltással, új ötletekkel próbálnak reagálni a körülményekre. Gasztronómiai különlegességek akusztikus koncertekkel: az első ilyen kísérletben Caramel lesz a partner, de további művészeket is szeretnének megnyerni az ügynek!

Kezdés: 16:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Források, további információ: profitline.hu ; vintagegardenbudapest facebook

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió