Ha május, akkor Rosalia

Written by on 2018. 05. 07

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Rosalia Fesztivál, ahol több mint 50 borász borai mellett a trendi street food ételek legfrissebb kínálata is bemutatkozik.

A 3 napos fesztivál rengeteg élménnyel és programmal várja résztvevőit, amiről nem hiányozhat a zene. A Fesztivál színpadon idén is igen gazdag lesz a felhozatal. Fellép többek között a Koalabell, egy feltörekvő fiatal zenekar, majd felpezsdíti a hangulatot a New Level Empire, és Dj juhász Laci hozza el a legváltozatosabb zenéket.

Kerestetik a tavasz legnépszerűbb roséja! Közel 40 kiváló rosé verseng ezért a kitüntető címért, mivel idén is lesz Liget Bora választás.

A Butlers Borkvíz Bár kiváló hely a boros ismereteink elmélyítéséhez. A játék során választ kaphatunk: vajon el tudjuk-e dönteni egy Kékfrankos roséról, hogy valódi vagy sem? Meg tudjuk mondani, hogy melyek Magyarország legjelentősebb Kékfrankos-termő borvidékei? Kiderül. A játék végén mindenkire garantált nyeremény vár!

A Rosalia Fesztivál egy remek családi program, mivel 2018 a Családok éve, ezért olyan programokkal is készülnek, ahol a kisebb és nagyobb gyerekek is találnak maguknak aktív, kreatív, szórakoztató elfoglaltságot. A gyerekek kipróbálhatják, milyen autót vezetni, közlekedni.  A Skoda KRESZ Parkban felállított közlekedési táblák és lábbal hajtható kisautók mókás, de biztonságos szórakoztatást nyújtanak.

Töltsön el egy szép májusi napot a városligeti fák árnyékában, beszélgessen, borozgasson, falatozzon, élvezze a koncerteket és válassza ki idei kedvenc roséját, pezsgőjét!


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió