Hámori Máté karmester a Happy Hoursben

Written by on 2021. 08. 25

A Happy Hours mai vendége Hámori Máté karmester, a Danubia Zenekar művészeti vezetője, a Kalandra Fül fesztivál megálmodója!

A Budapest Music Center koncerttermében rendezik a hétvégén Kalandra Fül fesztivált. Az esemény Magyarország egyetlen klasszikus zenei fesztiválja, amely kimondottan gyerekeknek, kisgyermekes családoknak szól. Két napon át egy helyen a legjobb, legviccesebb és legszerethetőbb előadások, amelyek szórakoztatva bizonyítják, hogy a klasszikus zene mennyire menő is tud lenni!

A fesztivál házigazdája az Óbudai Danubia Zenekar, a művészeti vezető pedig Hámori Máté, a zenei utánpótlás-nevelés kiemelkedő alakja. Szombaton fellép többek között Tom, a virtuóz, az Eszterlánc Mesezenekar, lesz Fúgafogó és Hangszersimogató, és a Jancsi és Juliska című humoros, zenés mesejátékot is láthatjuk. Vasárnap délelőtt színre lép Mozart, a csokigolyók sztárja, lesz Szimfonikus táncház, majd a Hanghullámok lovasai című interaktív koncert során közeli és távoli népek dallamait és ritmusvilágát ismerhetjük meg. A fesztivál zárásaként a Leánder és Lenszirom című meseoperát az Eiffel Műhelyházban hallgathatjuk meg.

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: www.programturizmus.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió