Hangszer vásárlás előtt áll? Van egy tippünk!

Written by on 2017. 08. 30

Legjobb tudomásunk szerint a Victoria Music hangszerboltban minden hangszervásárlással kapcsolatos elképzelése valóra válhat. A cég ma már az ország egyik kiemelkedő hangszerszaküzlete, mely kizárólag minőségi hangszer, hangszertartozék, hangszerjavítás, kottaforgalmazás, ajándéktárgy és saját gyártású hangszertartozékokkal foglalkozik. A vásárlás előtt állók a felkészült eladók segítségével, kipróbálhatják a hangszereket, egy külön erre a célra kialakított próbaszobában.
A Victoria Music alapító tulajdonosa Kollár Béla, a Zeneakadémia elvégzése után a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának első oboistája lett, ezen kívül a Magyar Rádió Fúvósötösével is évtizedeken keresztül koncertezett a legrangosabb magyarországi és európai koncerttermekben.
A vállalkozás indulásakor, a cég neve „oboa nád és fagott nád specialista” pontosan kifejezte a cég kezdeti profilját. Különféle feldolgozottságú nád és nádanyag gyártása mellett, a cég tulajdonosa Kollár Béla több tucat sikeres terméket is kifejlesztett a zenei piacra: a nádkészítéshez eszközöket, szerszámokat, nádtokokat, hangszertisztítókat, hangszerhuzatot.
A Victoria Music hangszerbolt első üzletét még 1997-ben nyitotta meg Budán az Ezredes utcában. A szaküzlet kiemelkedő szakmai háttérnek köszönhetően hamar megkapta több híres márka magyarországi képviseletét. A folyamatosan bővülő kínálat eredményeképpen, pár évvel később már az összes fúvós hangszer és azok tartozékai fellelhetőek lettek a boltban. Ennek sikerére támaszkodva az ezredforduló után a vonós hangszerekkel és tartozékaival is bővült a cég, melyet pár évvel később a billentyűs, pengetős hangszerek teljes palettája is követett. Ezek közül is Magyarországon elsőként indította el a hárfa és tartozékai jelentős raktárkészlettel történő forgalmazását. 2006-tól hazai és külföldi kottaforgalmazással bővül a Hangszerszaküzlet termékpalettája. A vállalkozás ekkor már kinőtte kis üzletét.
2010-ben a szaküzlet átköltözött egy nagyobb alapterületű helyre, ennek következtében helyet kapott a saját hangszerjavító műhelye, ahol magasan képzett, ügyes hangszerészek várják a „beteg” hangszereket.

Kép: http://www.victoriamusic.hu/

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió