👉Happy Hours 1👈 2020.03.30

Written by on 2020. 03. 30

A Happy Hours-ben Jazzkovács László és telefonos vendége, Bender Krisztina egy különleges projektre hívják fel a figyelmet!

Kikre figyelnek a fiatalok a legjobban? A netes influencerekre. Így most az ő felelősségük is sokkal nagyobb! A népszerű TikTokkerek is segítségnyújtásra buzdítanak. A TikTok napjaink leggyorsabban fejlődő közösségi média platformja, amelyet döntően a 10-25 éves korosztály használ.

A miutcánk.hu-n lehet jelezni, ha valakinek vagy akár önmagunknak, de legfőképp az idős embereknek segítségre van szüksége, és itt körül is lehet nézni, hogy mi magunk, az ismerőseink, a szomszédaink hogyan tudunk másoknak szervezetten segíteni.

Számos népszerű TikTokker azonnal a jótékonysági akció mellé állt. Ők a TikTok oldalukon és Instagram felületeiken népszerűsítik az akciót, amit a Follow Me és az ArvaliCom influencer és kommunikációs ügynökségek indítottak. Üzeneteik néhány nap alatt már több, mint 300 000 emberhez értek el.

A miutcank.hu arra is buzdít mindenkit, hogy a feljebb látható plakátot töltsék le és ragasszák ki minden egyes lakóházban, így még több idős, rászoruló emberhez jut el a segítségkérés lehetősége.

A projekt ötletgazdája, Bender Krisztina ma 16:00 után a Happy Hours-ben!

A beszélgetés már visszahallgatható ITT:


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió