Happy Hours 2020.09.02

Written by on 2020. 09. 02

A 👉Happy Hours👈 és Jazzkovács László mai vendége Kalmár Péter, a Street Training megálmodója!

streettraining.hu

Kalmár Péter szervezetfejlesztési tanácsadó, vezető tréner, a Manmore Consulting és a Flow Csoport alapító tagja és ügyvezető igazgatója.

Idén ősszel már harmadik alkalommal rendezik  meg a Street Traininget a Városligetben jövő szombaton (szept 12.). Az elmúlt hónapok alatt sokan vesztették el állásukat, illetve sokaknak jelentősen átalakult a munkavégzés módja, ideje, helye. Mindezek fényében még nagyobb jelentősége van a Flow Alapítvány ingyenes egész napos programjának, aminek során a résztvevők három idősávban, délelőtt 10 órától 18 fős csoportokban vehetnek részt életkorra és foglalkozásra tekintet nélkül másfél órás tréningeken.

A szekciókat képzett trénerek, coachok tartják, olyan témákban, mint változáskezelés, személyes hatékonyság, kommunikáció, eredményes együttműködés, konfliktuskezelés, önismeret, pályaválasztási és gyermeknevelési kérdések. A program célja, hogy megmutassa, tanulni mindig hasznos, érdekes és érdemes!

A tavalyi évben közel 80 tréner tartott összesen 90 minitréninget 500 résztvevőnek. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A mai Happy Hours-ben minden kérdést megválaszol Kalmár Péter!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

További információ: https://streettraining.hu

A beszélgetés már visszahallgatható ITT:


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió