Happy Hours 2020.09.04

Written by on 2020. 09. 04

A 👉Happy Hours👈 és Jazzkovács László mai vendége Gyorgyevics Benedek, a Liget Budapest Projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója!

ligetbudapest.hu

Birtokba vehette a közönség a főváros legsokoldalúbb új sportközpontját, a Városligeti Sportcentrumot. Az Ajtósi Dürer sor – Dózsa György út kereszteződésénél kialakított mintegy 18.000 m²-es területen közel egy tucat sportágban próbálhatják ki magukat a Ligetbe látogatók.
Műfüves labdarúgó pályája lelátóval, kosárlabda aréna, három multifunkciós sportpálya, kondipark, Terep Ügyességi park mászófallal, pumptrack pályával, valamint tizenhárom sakkasztal, négy ping-pong asztal és két Teqball asztal is átadásra került az akadálymentes Városligeti Sportcentrumban.

A Liget Budapest Projekt újabb család-, gyermek-, és sportbarát fejlesztése tesztüzemi nyitvatartás keretében várja a látogatókat. A park délkeleti részén kialakított 36.000 m²-es komplex sportközpont könnyen megközelíthető, területén pedig több, mint egy tucat sportágban próbálhatják ki magukat a látogatók. Gyorgyevics Benedek mesél a projekt megvalósításáról és sok másról a Happy Hours-ben!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

További információ: ligetbudapest.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió