Happy Hours: Advent a Várkert Bazárban

Written by on 2021. 11. 18

Idén hetedik alkalommal rendezik meg a Várkert Bazár adventi programsorozatát. Tavaly csak online mentek a programok, ezért most még tartalmasabb kínálattal készülnek a szervezők és időben is tágabban értelmezik  az ünnepi időszakot. Advent ünnepi hétvégéi mellett már november 22-én Schubert muzsikájával hívnak Téli utazásra és december 30-án évzáró koncerttel búcsúzhatunk az esztendőtől.

Az adventi hétvégéken ingyenes kézműves programokkal, családi workshopokkal, kortárs iparművészeti vásárral és különleges hangulatú zenei produkciókkal, valamint karácsonyi tematikájú vezetett sétával várják  a közönséget. Az esti koncertek előtt a fellépőkkel közösen meggyújtják  az adventi koszorú egy-egy gyertyáját, és néhány ünnepi gondolat megfogalmazásával teszik  meghitté a várakozást.

Idén a Várkapitányság a Regőczi Alapítvánnyal, a Covid-árvák számára szervez jótékonysági gyűjtést iparművészeti vásárunk keretében. Az alapítvány céljaira történő gyűjtés mellett szeretnék élményekkel is megajándékozni a pártfogoltjaikat, ezért a Bohém Kiskarácsony c. előadásra biztosítanak számukra jegyeket.

A Happy Hours vendége Kőrösi Gábor, a Várkapitányság kommunikációs igazgatója!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bokros László

Részletek, kép: varkertbazar.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió