Happy Hours: Álmodd meg a Bartók Béla Boulevard új közösségi padjait!

Written by on 2021. 10. 11

Fiatal tervezők számára írt ki pályázatot a Bartók Boulevard Egyesület és a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM) közösen, hogy új mobil utcabútorok varázsolják még élhetőbbé Budapest kulturálisan pezsgő utcáját, a Bartók Béla Boulevard-t.

A pályázat célja olyan utcabútorok, padok létrehozása, amelyek hozzáadnak a tér kulturális, közösségi értékéhez, illeszkednek a városképhez és a helyi előírásokhoz, ugyanakkor környezetbarát, fenntartható és mobil. Pályázaton indulhat minden 18. életévét betöltött magánszemély, aki felsőoktatási intézmény aktív tanulója és képes nem csak a designt megálmodni, hanem az adott pad gyártását is részletesen le tudja írni és hozzá költségvetést készíteni.

A pályázatokat szakmai és helyi szakértői zsűri bírálja el, melyben képviseli magát Budapest Főváros Önkormányzata, a Budapest Brand Nonprofit Zrt, XI. kerület Újbuda Önkormányzata, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Bartók Boulevard Egyesület és a BUM.

A zsűri által kiválasztott nyertes pályázó 100 ezer forintos pénzügyi támogatásban részesül. Pályázni október 20-ig lehet. A pályázatokról zsűri dönt a környezethez való illeszkedés, a tartósság, a költséghatékony megoldás és a megfelelő használhatóság szempontjai alapján.

A Happy Hours mai vendége Király Gabriella, a Bevásárlóutca Menedzsment menedzsere!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

A pályázat itt érhető el: bevasarloutca.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió