Happy Hours: Egyórás rollerfelvonulást rendeznek Budapesten

Written by on 2021. 09. 03

Az év legnagyobb roller-felvonulását szervezik a fővárosban. A résztvevők a margitszigeti szökőkútnál gyülekeznek vasárnap, majd 12.30-kor Újvári Péter gurulónagykövet vezetésével, valamint rendőri biztosítással 9 kilométert tesznek meg Pesten, majd Budán, egészen a Bikás parkig.

A rendezvény fő célja, hogy felhívja a figyelmet a környezetkímélő gurulóeszközök használatára. A szervezők nemcsak rollereseket várnak a rendezvényre, hanem az elektromos egykerekűsöket, hoverboardosokat, kerékpárosokat, gördeszkásokat, longboardosokat és a görkorisokat is. Minden alternatív gurulóeszközzel érkező csatlakozhat a felvonuláshoz, ezzel is hangsúlyozva, autók nélkül is kiválóan, sőt gyorsan lehet haladni a városban, szénmonoxid kibocsátás nélkül!

A Bikás Park által szervezett Klíma és Környezetvédelmi Napon Újvári Péter, a felvonulás szervezője, az UP! együttes énekese hasznos tippeket ad, hogyan érdemes rollerrel közlekedni a városokban, beszél a gurulás veszélyeiről, hátrányairól és előnyeiről, a mai Happy Hoursben pedig a felvonulás részleteiről!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: mandiner.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió