Happy Hours: fűszeres koktélestek a Haris Parkban

Written by on 2021. 06. 21

Színes gin koktélokkal valamint funkyval és jazz-zel várják a vendégeket csütörtök esténként a budai Haris Park kertjében a Marczibányi térnél.

A Haris Park Buda új találkozóhelye, ahol egy kertvendéglő mellett sokoldalú rendezvénytermek kapnak helyet. Egy igazi közösségi tér, amely történetéhez hűen a budai értelmiség és polgárság törzshelye, a környékbeliek kedvelt étterme, elegáns esküvők, kiállítások, koncertek, rendezvények otthona.

Céljuk, hogy a magas színvonalú éttermi- és rendezvényszolgáltatás biztosítása mellett jó viszonyt ápoljanak a környéken lakókkal és környezetünkkel. Az eredeti funkciójának megfelelően helyreállították a társasági életet szolgáló épületrészeket és a régi kerthelyiséget, mely remélhetőleg hamarosan a budaiak törzshelyévé válik.

A Haris Park és az Opera Gin Manufaktúra közös eseménysorozata, a Gin Up május végén startolt, és majdnem minden nyári csütörtökön megrendezik. Lesz most csütörtökön is, valamint júliusban is három alkalommal. A Happy Hours mai vendége Haris Gergely, a Haris Park ügyvezetője!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: harispark.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió