Happy Hours: Holnap lezárják a közúti forgalom elől a Lánchidat

Written by on 2021. 06. 15

Ettől az időponttól kezdve a gépjárművek és a BKK járatai mellett a kerékpárral közlekedők sem tudják használni a dunai átkelőt.

Mivel a híd járdáit már március 17-én lezárták, ezért gyalog már most sem lehet átkelni a Lánchídon. A gépjármű- és kerékpárforgalom 2022 végén használhatja újra az átkelőt, a járdákon pedig 2023-ban lehet legközelebb sétálni. Holnap nem csak a Lánchidat, hanem a budai hídfőben található gyalogos-kerékpáros aluljárót is lezárják, így a budai rakparti sétányt és kerékpárutat használóknak is változtatniuk kell a megszokott útvonalukon.

A BKK sok más mellett járatsűrítéssel igyekszik zavartalanná tenni a szurkolók szórakozását a labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. A négy mérkőzésnek otthont adó Puskás Arénát a legkönnyebben közösségi közlekedéssel és gyalog lehet megközelíteni. Aki csak teheti, meccsnapon kerülje el autóval a környéket! A létesítmény környezetében ma útlezárásokra kell számítani, amelyek hatással lehetnek a Pest keleti részén, különösen a Zuglón áthaladók közlekedésére.

 

A Happy Hours mai második vendége Kardos Zoltán, a BKK Info vezetője!

Kezdés: 17:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: bkk.hu/1 ; bkk.hu/2

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió