Happy Hours: Holnap nyílik az Educatio Kiállítás

Written by on 2022. 01. 12

Közel 200 kiállító érkezik, és közel 50 000 látogató részvételére számítanak. Hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, szakképzések, a legújabb oktatási fejlesztések, taneszközök, módszerek! Alapképzés? Mesterképzés? Duális képzés? Itt minden van, lesz három napon keresztül!

Tavaly online került megrendezésre, de idén a rendezvény visszatér a Hungexpo területére. A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a több mint két évtizedes múltra visszatekintő esemény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt ez az alkalom, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Hogy kiket várnak? A középiskolás diákokat, mesterképzést kereső hallgatókat, szülőket, pedagógusokat, intézményvezetőket és –fenntartókat egyaránt! A részvételhez csak regisztrálni kell.

A Happy Hours vendége Budai Marcell, az Educatio Kiállítás és a HÖOK sajtófőnöke!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter

További infó: educatioexpo.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió