Happy Hours játék: nyerj páros jegyet a Stanley Jordan Quartet koncertre

Written by on 2021. 07. 20

Different Dimension – Stanley Jordan Quartet koncert július 21-én (szerdán) 20 órakor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Stanley Jordan igazi kaméleon: nyitottság, képzelőerő, sokoldalúság jellemzi. A különleges, nyolcujjas „tapping” technikájáról ismert gitáros klasszikus művek merész feldolgozásai, popslágerek kapcsán tett felfedezések, vagy éppen a jazz határait feszegető, ultramodern improvizációk révén újra és újra lenyűgözi közönségét. Az együttes most is nemzetközileg elismert jazz zenészekből állt össze.

Stanley Jordannal 2016-ban már találkozhatott a Margitsziget közönsége, 2018-ban a Müpában Bachot játszott basszusgitáron. Idén pedig a könnyedebb és popposabb saját feldolgozások mellett Bartók és Debussy feldolgozás is kerül az ujjai alá, méghozzá egy Steinway zongorán, sőt Michael Jackson és Led Zeppelin zeneszám átiratokat is hallhat a közönség. Örömzenélés várja tehát szerdán a jazzkedvelőket.

A mai Happy Hoursben minden órában egy páros koncertjegy kerül kiosztásra! Hallgasd a mai adást és válaszolj helyesen Jazzkovács kérdéseire!

A játék megfejtéseit az alábbi e-mail címre várjuk: jatek@jazzy.hu

A koncertről bővebben: margitszigetiszinhaz.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió