Happy Hours: Megérkezett Magyarországra az elektromos biciklik Tesla-ja

Written by on 2021. 06. 08

Berobbant Magyarországra a prémium elektromos bicikli, a Mate Bike. Története Koppenhágában indult egy dán testvérpár sikeres Kickstarter kampányával, ami annyira jól sikerült, hogy ez lett az egyik legnagyobb közösségi finanszírozású kampány Skandináviában, majd elindult világhódító útjára.

Az elektromos bicikli már személyesen is tesztelhető a Mate Bike Magyarország showroomjában Budapest belvárosában, a Szerb utca 17. szám alatt. Az alapítók célja egy egyedi, szórakoztató és megfizethető elektromos kerékpár létrehozása volt, ami megoldást kínál a város sűrű forgalmi torlódásaira, a klímaváltozásra, miközben könnyed hétköznapi sportolási lehetőséget kínál.

A Mate Bike erősebb, mint egy hagyományos elektromos bicikli. Több előnye is van társaival szemben. Három lépésben könnyen összehajtogatható, mint egy papírcsákó, ami nagyban megkönnyíti a tárolását és szállítását. Lezárva és felkészülten várja a másnap kihívásait. Arra tervezték, hogy a járt utakat elhagyva a járatlanokon is biztonsággal kalandozhassanak.

A Happy Hours mai telefonos vendége Bécsy Balázs, a Mate Bike Magyarország üzlettársa!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek, képek: matekbike.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió