Happy Hours: Megnyílt Hullan Zsuzsa fotókiállítása

Written by on 2022. 01. 13

Az üzemcsarnokban kinő a páfrány, a falakra felfut a vadszőlő, az ajtón az ember helyett a borostyán kér bebocsátást. Hullan Zsuzsa fotókiállítása az elmúlt hétvégén nyílt meg az Aranytíz első emeletén, és február közepéig látogatható.

A kiváló színésznő nem csak a színpadon tündököl, hanem a fotózáshoz is remek érzéke van. Az enyészet szépsége című kiállítását pályatársa, Halász Judit nyitotta meg az V. kerületi Aranytíz Kultúrházban. A művész második önálló kiállításának témája egy olyan régi szerelem, ami gyerekkorából ered, és oda is repít vissza.

A legendás, 90 évesen is aktív fotóművész, Keleti Éva az alábbiakat mondta a kiállításról: “Nem tudom azt mondani, hogy ez egy szép kiállítás, mert ez sokkal több annál. Nyugodtan mondhatom, hogy az elmúlásnak azok a konkrét fotografikus megjelenítései, az elmúlásnak olyan szép képei, amire nagyon ritkán van példa. Van itt néhány olyan kép, ami bármilyen fotópályázaton, fotókiállításon egy érett, nagy művésztől is nagyon nagy teljesítmény lenne.”

A képzőművészet jelen van a családban, hiszen ő Hullan Bea első unokatestvére apai ágon. A Happy Hours vendége Hullan Zsuzsa!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter

További infó: aranytiz.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió