Happy Hours: újranyitási tréning indul vállalkozóknak

Written by on 2021. 04. 16

Ingyenes, értékesítési és közösségi médiatréninget szervez vállalkozóknak a hónap végén a Bevásárlóutca Menedzsment, amelyből a leginkább bajba jutott ágazatok, a kulturális és vendéglátóhelyek is sokat profitálhatnak.

A háromalkalmas kurzus szakértői közreműködéssel segíthet abban, hogy a nyitással együtt a vendégek is megérkezzenek Budapest bevásárlóutcáiba, és visszatérjen az élet a főváros ikonikus helyeire.

Ez a pandémiás időszak mindenki számára nagy kihívást okoz, de azoknak a vállalkozásoknak, amelyek ideiglenes bezárásra kényszerültek, az enyhítést követően is számos nehézséggel kell szembenézniük. Ezzel a háromalkalmas tréninggel szeretnének segítséget nyújtani abban, hogy hogyan is tudják magukat megismertetni a helyi közönséggel, hogyan építsenek ki ismét bizalmat az emberekben és hogyan tudják a gyakorlatban is sikeresen újraindítani a vállalkozásukat.

Akiknek igazán nagy szükségük van a segítségre a vendéglátás mellett, azok a kulturális élet szereplői. És sokszor ez a két tevékenység kéz a kézben jár: egy finom vacsora mellett meghallgatott élő jazzkoncert, vagy egy kávéval végigült irodalmi szalon, esetleg egy színházi előadás utáni, éjszakába nyúló beszélgetés kedvenc helyünk teraszán. Egy ilyen gyorstalpaló a kulturális élet szereplőinek hatékonyabb és pontosabb közönségelérést adhat.

A Happy Hours mai vendége Király Gabriella, a Bevásárló és Tematikus Utcák Nonprofit Kft. (BUM) managere!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Regisztráció és részletek: bevasarloutca.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió