Hernádi Juditot három remek előadásban is láthatjuk a közeljövőben!

Written by on 2022. 10. 18

Az Orlai Produkció ebben az évadban is olyan darabokkal kedveskedik a közönségnek, amelyek valódi emberi érzésekről szólnak; olyan helyzetekről, amikbe akár mi magunk is kerülhetünk. Lehet, hogy ez is a titka annak, hogy a könönség ennyire szerti ezeket az emberközeli előadásokat.

A másik ok pedig természetesen a nagyszerű színészgárda. Hernádi Juditot leközelebb jövő szerdán, a Belvárosi Színházban láthatjuk, ahol a Válaszfalak című darabot játssza Kern Andrással. Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen idilli? Lehet, hogy ők is ugyanolyanok, mint bárki más? Besss Wohl friss darabja megértéssel és humorral beszél a szeretet vad, kiszámíthatatlan és sosem múló természetéről.

November 13-án szintén a Belvárosi Színházban lesz a Becéző szavak, ahol a művésznő partnerei Gyabronka József, Péter Kata és Schruff Milán lesznek. A történetből ’83-ban készült nagysikerű film Shirley MacLaine és Jack Nicholson főszereplésével. Most Hernádi Judit alakítja Aurorát, az anyát, aki mindig a legjobbat akarja a lányának, aki már szintén férjes asszony. Viszont mindig kibújik a rátelepedő anyai gondoskodás alól, és megy a saját feje után. Ráasásul Aurorra szomszédságába költözik a faragatlan modorú volt űrhajós, akivel aztán mégiscsak megtalálják a közös hangot, sőt lehet, hogy egy románc is a láthatáron van?

A Love Letters című darabot novemberben nem csak a Belvárosiban, de az Óbudai Kulturális Központban is játsszák. Hernádi Judit itt Gálffi Lászlóval folytat évtizedeken át tartó szerelmes levelezést. Andy tízévesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak, a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért. A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, majd éled újjá. A négy évtizeden át írt sorok között két teljesen különböző egyéniség rajzolódik ki. Vajon beteljesülhet valaha ez a szerelem?

 

A Happy Hours vendége: Hernádi Judit színművész

Adásban: 2022.10.18.

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió