Holnap kerül megrendezésre a FALRA FEL! plakátaukció 5.0

Written by on 2021. 03. 25

A Plakátfiú és a Múzeum Antikvárium által szervezett ötödik Falra fel! árverésen ezúttal is a világszínvonalon alkotó, múlt századi magyar grafikusok remekeit csodálhatja meg a tisztelt publikum, valamint licitálhat is az egyedi grafikai munkákra, melyek között egyaránt megtalálhatóak filmes, zenei, kiállítási, propaganda- és reklámplakátok, falragaszok, vagy éppen hirdetmények is.

A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, 150 tételből álló, holnapi aukción bárki részt vehet a világ bármely pontjáról, hiszen a szervezők az árverést ezúttal az online térben rendezik meg.

Ezen az estén lecsaphatsz a Star Wars trilógia legjobbjaira (Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér), melyek először szerepelnek együtt hazai plakátaukción, vagy éppen Jim Jarmusch első filmje, a Permanens vakáció falragaszára, de vadászhatsz a Vörös októberre, vagy legyőzheted akár Al Caponét is.

Jöhet bármi, akár még János vitéz is, kezében az Excaliburral, vagy éppen a gördülő köveken táncoló Déryné a mutogatós Lenin bácsival.
Március 26-án a galaxis legnépszerűbb témáival találkozhatsz majd a Falra fel! aukcióján, de tudd, mindannyian drágán adják az életüket, igaz, meg is érnek annyit!

A zenei szekció rajongói most sem fognak csalódni, hiszen az LGT, az Illés, a Metró, az Omega, az Európa Kiadó, a Hungária, a Syrius, a Rolling Stones, Tina Turner és Zalatnay Cini is tiszteletét teszi ezen az estén – kétdimenziós változatban. Regisztrálni még a mai nap során lehet.

A Happy Hours mai vendége Badits Marcell gyűjtő, az esemény szervezője!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Az esemény időpontja: 2021. március 26. 19:00

Online árverés: axioart.com

Az aukció katalógusa: falrafel.com

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió