Idén is lesz Tolkien Nap!

Written by on 2022. 03. 25

Szeretnél előadásokat hallgatni Tolkienről és Középföldéről, vagy még kérdéseid is vannak, amiket régóta fel szeretnél tenni? Szívesen találkoznál más Tolkien rajongókkal? Szeretnél elmélyülni egy jó társasjátékban vagy kézműveskedésben? Mindig is el akartál jutni egy Középfölde tematikájú szabadulószobába?

A Tolkien Napon ezeket mind megteheted! Az előadásokat online is lehet majd követni, így neked is érdemes lehet csatlakoznod hozzánk! A fő programokat vasárnap tartják a Derkovits Gyula Általános Iskolában (Városligeti fasor 4-6), de szombat este mindenkit várnak online egy kis közös hangolódásra!

Vasárnap jobbnál jobb előadások lesznek, meg persze lehet kicsit lazulni is társasjátékokkal, Középföldéhez kapcsolódó kézműveskedéssel, beszélgetésekkel. A részvételhez regisztrálni kell!

A Tolkien Társaság hosszú évek óta fogja össze a hazai rajongókat. De miért is ennyire vonzó még mindig a kultikus író munkássága? Mi ennek a varázsa, vonzereje, a Gyűrűk Ura titka? Kaszab Zsuzsanna, a Magyar Tolkien Társaság projektvezetője meséli el a péntek délutáni Happy Hours-ben!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió