Idén is megrendezik a BORÉRT Konferencia és Bortúrát

Written by on 2022. 01. 20

A BorÉrt Borturisztikai Egyesület negyedik alkalommal rendezi meg Magyarország egyetlen borturizmussal foglalkozó tematikus napját jövő csütörtökön a Vajdahunyadvárban.

A résztvevők az aktuális szakmai témákat, támogatási lehetőségeket bemutató konferenciát követően Magyarország számos borvidékének kínálatával ismerkedhetnek meg egy bortúrán, ahol terítéken a 2022-ben piacra kerülő bortételek lesznek.

Vajon milyen borturisták vagyunk? A konferencia egyik érdekességeként a résztvevők első alkalommal kaphatnak tájékoztatást a Magyar Turizmus Ügynökség megbízásából készített országos borturisztikai felmérésről. Lesz szó a borértékesítést segítő programokról, a borágazatot érintő változásokról, valamint az idei díszvendég, a Mátrai borvidék megújulásáról, terveiről.

A konferenciát követően borokkal és gasztronómiai termékekkel, turisztikai szolgáltatásokkal lehet ismerkedni. Terítéken a 2022-ben piacra kerülő bortételek. A nagyközönség a helyszínen virtuálisan, de valóságos borokat kóstolgatva barangolhatja be Magyarország borvidékeit.

A Happy Hours csütörtök délutáni vendége Nagy Gyula István, a 3. BorÉRT Borturisztikai Konferencia, Kiállítás és Vásár szervezője!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter

További infó: koccintas.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió