Idén is vár a Telekom Vivicittá: Kovács Patrícia is részt vesz a futóeseményen

Written by on 2022. 03. 24

Talán kevesen tudják, hogy a Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Az egyik legnépszerűbb futóeseményt a hétvégén tartják. A futamok a Margitszigetről startolnak, de rövidebb távok magán a szigeten kerülnek megrendezésre. Az egész hétvégés futóünnep a teljes családnak szól, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak.

A félmaraton mellett 10 és 7 km-en is lehet indulni, de a távok párban vagy trióban is teljesíthetők. Sőt, hogy még több választási lehetősége legyen az indulóknak, lesznek igazi fesztiváltávok és versenyszámok is: a Minicitta, gyaloglás, családi futás és a Suhanj! futam. Ez utóbbin a fogyatékkal élők, valamint barátaik, kísérőik és támogatóik állnak rajthoz, hogy megmutassák, a sportolás öröme mindenkié.

Az esemény idén szerencsére újra igazán nemzetközi lesz, több mint 60 országból érkezett nevezés! Aki nem tud ott lenni, virtuálisan is csatlakozhat a Vivicittához, és bárhol teljesítheti a választott versenyszám távját.

Kép: Kovács Patrícia / Facebook

A népszerű színésznő, Kovács Patrícia is elindul kísérőként a Suhanj! futamon. A saját motivációjáról és a sporthoz, a futáshoz való kapcsolatáról is beszél a Happy Hours-ben!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Mogyorósi Péter


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió