Idén már hat városban varázsolja el nézőit az MVM ZENERGIA

Written by on 2022. 08. 25

Újragondolt klasszikusok csendülnek fel Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest előadásában a 7. alkalommal megrendezett MVM ZENERGIA koncerten.   A fényfestéssel kísért koncert szombat este a budapesti Erkel Színház mellett öt vidéki helyszínen és online is követhető lesz, így bárki részese lehet a felejthetetlen élménynek.

 

Az MVM ZENERGIA ezúttal is egyedülálló zenei élménnyel és látvánnyal várja az érdeklődőket. Idén a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert művek csendülnek fel Rúzsa Magdi, Balázs János és a Concerto Budapest előadásában, még sosem hallott átiratokban. A koncertet Keller András Kossuth-, Liszt- és Bartók–Pásztory-díjas, érdemes művész vezényli, míg az egyedi hangszerelésért és a zenei rendezésért Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző felel. Az est műsorvezetője Bősze Ádám.

 

Az MVM idén is jótékony célra ajánlja fel a jegyeladásokból befolyt teljes összeget. A szavazók augusztus 27-ig a https://mvmzenergia.hu/oldalon dönthetnek arról, hogy mely szervezetet támogassa az MVM a bevétellel. A szavazáson a Nem Adom Fel Alapítvány, a Vadaskert Alapítvány a Gyermekek Lelki Egészségéért és a Tégy jót a fogyatékkal élőkért Alapítvány vesz részt.

Vendég: Szentpáli Roland

Adásban: 2022.08.23

Műsorvezető: Jazzkovács László


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió