Indul a SlowXmas programsorozat Budapesten

Written by on 2022. 11. 22

Lassulj le és Töltődj fel! Kiállítás, forró csoki, közös kézműves foglalkozás a családdal, finom bor és jó zene a barátokkal – így is telhet az advent a bevásárlóközpontokban való stresszes keresgélés helyett a SlowXmas programsorozat keretében.

Ismét összegyűjtötte Budapest legnagyobb utcáinak adventi programkavalkádját a Bevásárlóutca Menedzsment (BUM). Az ínycsiklandozó gasztro-különlegességek és lélekmelegítő kulturális programok között pedig idén is be tudjuk szerezni karácsonyi ajándékainkat az ünnepekre.

Élményeket és művészetet kínálnak az adventi időszakban Budapest tematikus utcái: a Falk Art&Antique Street (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard (Bartók Béla út), a Fashion Street (Deák Ferenc utca), a KultUnio (a hetedik kerület multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca).

A tematikus utcák közös adventi kalendáriuma november 25. és december 24. között minden napra tartogat valamit az arra járóknak. Kiállítások, koncertek, workshopok, irodalmi és gyerekprogramok várják az érdeklődőket.

 

A Happy Hours vendége: Király Gabriella bevásárlóutca menedzser, főszervező

Adásban: 2022.11.22.

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió