Indul a Legend Rally futamsorozat

Written by on 2018. 05. 04

Ha május, akkor Legend Rally, ahol izgalmas, logikai navigációs és koordinációs, terep feladatok várják az előre nevezett csapatokat.

A Legend Rally futamsorozat idén Bihar megyében, Off-road és On-road kategóriában meghirdetett navigációs képességeket, fizikai tűrőképességet próbára tevő vezetéstechnikai amatőr tájékozódási túra, mely minden résztvevő számára aktív kikapcsolódást nyújt.

A túra nem egy zártpályás rendszer, így lesznek burkolt és burkolatlan utak vagy földutak, de a szervezők részéről különös figyelmet kapnak a természetvédelmi területek. A futamon a csapatok egyénileg tervezik meg az útvonalaikat, ezért a természetvédelmi előírások be nem tartása a legszigorúbb szankciókat vonja maga után. Amennyiben egy csapat mégis az említett területre téved, a természet és / vagy magán vagyon károsodása nélkül köteles a legrövidebb úton elhagyni azt.

Az eseményen kultúrából, történelemből, kalandból és kihívásból lesz bőven, egy gyönyörű és különleges vidéket Biharországot lehet megtekinteni a Legend Rally szemüvegén keresztül.

A futamon induló Jazzy Csapat támogatója a Pesti Sólet Étterem.

 

Kép: legendrally.hu


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió