Ismét a csillagok alatt mozizhatunk a budapesti plázák tetején

Written by on 2022. 07. 04

A KULTIK Köki Terasz, és a KULTIK Terasz Corvin Plaza is várja a filmek szerelmeseit.


A két kutyabarát moziban ezúttal is nyugágyakról, babzsák fotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket. Minden este 21 órától ülhetünk be hozzájuk egy jó filmre.

A KULTIK Terasz azzal is kiemelkedik a szabadtéri mozik sorából, hogy az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is. Válogathatunk majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is.

A Köki Teraszon pedig  tematikus hetekkel is készülnek az idén. Emellett pedig a teraszok nyáron a filmfesztiváloknak, közönségtalálkozóknak és zenei különlegességeknek is otthont adnak.


A technikának hála a szabadban is kifogástalan a moziélmény

Mi a helyzet azokkal, akik a hagyományos mozis hang- és képminőséget kedvelik? Nekik sem kell kompromisszumot kötniük, hiszen most már a teraszokon is éppen olyan technikai megoldások elérhetők, mint a plázák vetítőtermeiben. A KÖKI Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja.

A vászon sem marad el attól, amit megszokhattunk, a KULTIK Teraszon például egyedülálló airscreent használnak. Ez az órási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és habár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is.

A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt. A hűvösebb estéken pedig magunkra teríthetjük az ingyenesen biztosított puha meleg takarókat is.

 

A Happy Hours vendége: Simon Horváth Szilvia , a KULTIK marketingese

Adásban: 2022. 07.04. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 

 

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió