Jamie Winchester a Happy Hoursben!

Written by on 2021. 09. 13

Félúton címmel tartja 50. születésnapi koncertjét csütörtökön a Budapest Parkban Jamie Winchester!

Kép: rockbook.hu

Jamie óriási meglepetésekkel készül eddigi karrierjét áttekintő koncertjére. Magyarország legjobb zenészeivel áll színpadra, természetesen főszerepben saját szerzeményeivel. A kétórás örömzenélésre előkerülnek a korábban háttérben maradt szerzemények, és persze minden sláger is elhangzik majd, de új köntösben, szerep-, és hangszercserékkel. Igazi zenei csemegék, ínyencségek lesznek hallhatók.
Színpadon a Jamie-Robi Band, a Jamie Band – Pásztor Simivel ( Anna & The Barbies), a Boom Boom és meglepetésvendégek!

A zenész egy Belfast melletti kisvárosban született, családjával a nyolcvanas években költöztek Budapestre. Volt bankár, koncertszervező, majd megalakította a folk-rockos Baba Yaga együttest. Közben Koncz Zsuzsa zenekarának tagja is volt, az évek során olyan elismert művészekkel dolgozott együtt, mint Kovács Kati, Gerendás Péter, Ákos, Für Anikó, Geszti Péter, Mester Tamás, Keresztes Ildikó, a Nyers és Pierrot.

A ’90-es évek közepén zenei producerként is dolgozott, majd állandó tagja lett Tátrai Tibor zenekarának, a Magyar Atomnak is. 1997-ben ugyancsak Tátraival alapította a Boom-Boom nevű zenekart, mellyel két albumot is megjelentettek. 2001-ben Hrutka Róberttel az egyik GSM-szolgáltató számára írtak egy reklámdalt, ami annyira sikeres lett, hogy együttest is alapítottak. Karrierje során Fonogram, Artisjus és eMeRTon díjat is nyert!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: Facebook esemény

A beszélgetés már visszahallgatható ITT:


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió