Jamiroquai, James Brown, EW&F: Érkezik a Funky Feeling 2

Written by on 2018. 12. 21

Még nincs késő, ha különleges ajándékkal szeretnénk kedveskedni a zenerajongó szeretteinket. DJ Suri Imre Funky Feeling 2 című lemeze ugyanis még kapható. Ha valami igazán pörgős meglepetést szeretnénk, még van néhány szabad hely a szombati Funky Feeling bulira a Fat Mo’s-ba is, ahol a Hullán Bea festőművész borítójával megjelent válogatáslemezt akár dedikáltathatjuk is.

A Funky Feeling című műsor péntek este7 és 9 óra között forog a Jazzy Rádióban. DJ Suri Imre és Bárány Anna, a két műsorvezető nem csak lüktető funky zenével vezet át a hét közbeni hajtásból a hétvégi bulizásba, hanem közben a nagyvárosi élet titkait is segít megfejteni. A most kiadott Funky Feeling 2 című lemez is ezt a hivatott segíteni. DJ Suri Imre, a Ballentines Music awards 2017 életműdíjasa 14 fantasztikus muzsikát válogatott össze, hogy már a nappaliban a táncparketten érezhessük magunkat.

A DJ a 70 percnyi válogatásba a legtáncosabb fekete zenéket sűrítette bele: a Kool and the Gang-től a Pasadenasig, a Chic-től a De La Soulig csupa-csupa nagyágyú gondoskodik arról, hogy bármikor egy New Yorki funky klub pezsgő világában érezhessük magunkat. Koktél, rövid szoknyák, magas sarkak, tánc!

Ha élőben is szeretnénk kipróbálni, mire képes a Funky, a leghamarabb a szombati Fat Mo’s party-n kóstolhatunk bele az életérzésbe, ahol Suri Imre munkáját a Fat Mo’s band is segíti, ha pedig elfáradtunk a táncban, prémium étel-, ital-, és koktélkreációkból is válogathatunk.

Az exkluzív megjelenésű CD borítóját Hullán Bea grafikája díszíti, akinek az „I’m very woman” című kiállítása december 8-án, hatalmas sikerrel zárult a Hegyvidék Galériában. A festőművész a szintén Suri Imre nevével fémjelzett SuriArt Galéria egyik legsikeresebb alkotója. Nőies, lendületes, ösztönös stílusa kiválóan illik az album élettel teli, vidám hangulatához.

Hol vásárolhatod meg?

A Media Markt üzleteiben, nagyobb cd boltokban, illetve interneten is megrendelheted ITT.

A cd mellett érdemes kedvelni a Funky Feeling műsor Facebook oldalát is!

Kép: Hullán Bea, Gacsádi Albert


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió