Járja körbe Magyarországot virtuálisan!

Written by on 2020. 04. 07

Tavaly indult útjára a ROAD MOVIE sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos tájakat. Az első öt dal már sláger lett azóta, ezek mindegyikéhez azonban egy-egy önálló film is készült, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen, részletesen is bemutatja az érintett helyeket.

A veszélyhelyzet idején most mindenki az otthonából járhatja körbe Magyarországot, virtuálisan. A dalok és a klipek, az előadók és filmrendezők stílusában mutatják be a kiválasztott régiókat, ezt egészíti ki a ROAD MOVIE GUIDE filmsorozat, amely keretében Tilla a művészekkel közösen járja körbe és részletesebben is bemutatja ezeket a helyeket.

A ROAD MOVIE sorozat csak átmenetileg pihen. „Több szerzővel, előadóval, filmesekkel már a megvalósítás fázisáig jutottunk, amikor le kellett állnunk. A tervezett dalok közül több már elkészült, néhol a forgatások is megkezdődtek, amint a körülmények engedik, folytatjuk.” – mondta el Ádám Kata, a ROAD MOVIE projekt vezetője.

A ROAD MOVIE GUIDE Tillával vasárnap este a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten át ugyanebben az időpontban jelentkezik a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán.

A 2020. április 7-i Happy Hoursben Jazzkovács Lászlóval Lobenwein Norbert, a Road Movie projekt ötletgazdája beszélget a filmsorozatról. 

 

 

Kép

Tagged as

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió