Jazzy Fesztivál 2018

Written by on 2018. 06. 25

A 90.9 Jazzy Rádió idén 8. alkalommal rendezi meg a népszerű Jazzy Fesztivált a MOM Kultban, azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi.

A két napos fesztivál idén is a jazz hazai és külföldi nagyjaival hozza össze a közönséget. Fellép a smooth jazz és a funk új trónkövetelője Brian Culbertson, aki mára a zongora mellett a harsona és a basszusgitár mesterévé nőtte ki magát.  A Bringing Back The Funk című lemezének borítóján egy olyan fotó látható, amin a művész két és fél évesen, fejhallgatóval a fején hatalmas átéléssel hallgat egy Earth, Wind & Fire lemezt. Az Al McKay’s Earth Wind and Fire Experience október 5-én, szintén a Jazzy Fesztivál vendége lesz!

Hazai részről fergeteges bulival készül a Barabás Lőrincz Quartet, akik Groove-os ritmusokkal, lüktető basszusfutamokkal, a szintetizátor és a trombita megannyi hangszínével a 70-es évek improvizatív jazzrock stílusjegyeivel átitatott sajátos zenei irányt teremtettek.

A fesztivál remek előadói listájáról nem hiányozhat a Sárik Péter Trió sem, akik megalakulásukat követően rövid időn belül az ország vezető jazz-zenekarai közé kerültek. Eddig hat önálló lemezt adtak ki, melyekből a Jazzkívánságműsor című album négy hónap alatt aranylemez lett, 2018-ban pedig a Lucky dog kapott Fonogram-díj jelölést.

Az október 5-én és 6-án megrendezésre kerülő felejthetetlen Jazzy Fesztiválra jegyek  és bérletek már kaphatók a jegy.hu-n.

Sőt, szeptember 1-ig 10% kedvezménnyel, early bird áron juthatsz a jegyedhez, a bérletet pedig 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg az alábbi linkeken, a készlet erejéig!

Jazzy Fesztivál 2018 – Állóbérlet

Jazzy Fesztivál 2018 – Ülőbérlet

Jazzy Fesztivál 2018. október 5. – Al McKay’s Earth Wind and Fire Experience, Sárik Péter Trió

Jazzy Fesztivál 2018. október 6. – Brian Culbertson, Barabás Lőrinc Quartet

A fenti linken feltüntetett árak már kedvezményes árak!
A Jazzy Fesztivál szervezői a szereplő-, műsor- és árváltoztatás jogát fenntartják!

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió