Köszönjük, hogy eljöttetek!
Written by Szerkeszto on 2017. 10. 31
Jó hírünk van azoknak, akik a 90.9 Jazzy Rádióval szeretnék tölteni az év utolsó estéjét, hiszen idén is megrendezzük a Jazzy Gourmet Szilvesztert! Hasonlóan a tavalyi évhez, idén is a Larus Étterem ad otthont a rendezvénynek, ahol Várvízi Péter séf francia ételkülönlegességei járulnak hozzá a kulináris élvezetekhez. A zenéről a Group’n’ Swing zenekar gondoskodik.
Jegyvásárlás:
a jegy.hu oldalon, vásárláshoz kattintson ide
vagy személyesen a helyszínen a Larus Étterem és Rendezvényközpontban (1124 Budapest, Csörsz utca 18/B.).
Hétfő-Szombat: 11:30-23:30
Vasárnap: 11:30-17:00
Öltözék – dress code: Laza – elegáns (smart casual)
Programtervezet:
19:00-20:00 – Kapunyitás, érkezés
20:00-20:10 – Műsorvezetői köszöntő
20:10-21:30 – Vacsora
20:10-21:30 – Pálinkás Gergely – aláfestő gitár élőzene a vacsora alatt
21:30-22:15 – Group’n’Swing zenekar – I. rész
22:15-22:30 – DJ Jazzkovács
22:30-23:15 – Group’n’ Swing zenekar – II. rész
23:15-00.50 – DJ Jazzkovács (közben: éjjeli büfé)
00.50-01:35 – Group’n’Swing zenekar – III. rész
01:35 – DJ Jazzkovács
VÁRVIZI PÉTER CHEF SZILVESZTERI MENÜJE, 2017. legfontosabb ízei, ételszigetek formájában.
Vendégvárók
Burgonyás és túrós pogácsa
Aszalt szilva baconbe tekerve
Leveles tésztába csavart koktél virsli falatok
Sonkával tekert grissini falatok
Hideg előételek
Csipkebogyóbalzsamos, sütőtökös quinoa saláta
Céklával pácolt lazac, kaporral és rózsaborssal szórva
Almával sült kacsamájterrine, szilveszteri kaláccsal
Marhasonka, parmezánforgácsokkal és rukkolával
Bruschetta falatok
Kecskesajtkrémes, hagymalekváros
Sült körtés-gorgonzolás, mézzel locsolva
Articsókás, spenótos
Levesek
Sültpaprika krémleves, sós mandulás sült hagymával és fekete olívabogyóval
Frankfurti leves
Streetfood sarok
Rák nyárson, ananásszal grillezve, yuzu-s vinaigrettel
Tépett gyömbéres kacsahús, pirított gyozába töltve
Egészben sült marharostélyos (9 kg), BBQ mártással és sült zöldségekkel
Meleg falatok
Zsályás sütőtökös rizottó, extraszűz olívaolajjal sült sárga céklával
Bőrén sült süllő, diókrémmel és spenótos, rozmaringos sárgarépával
Vörösboros kakas, pirított vajas burgonyával
Bárány keletiesen, aszalt sárgabarackkal és sós citrommal, cous-cous-szal
Sörrel locsolgatott malactarja, petrezselymes, szalonnás kelbimbóval
Sajtok világa
Szőlő, házi, kovászolt rozskenyérrel
Sajtok világa – nemzetközi sajtválogatás a világ legjobb sajtjaiból
Desszertek világa
Kókuszos rizsdara puding, feketeribizlivel
Almás, sóskaramellás crumble
Aszaltszilvás kalácsfelfújt, dióval szórva
Gesztenyepüré
„Cukorka”
Csörögefánk, baracklekvárral
Éjfél után
Orjaleves
Zöldséges lencsefőzelék
Klasszikus roppanós virsli, helyben sütött kenyérrel, mustárral és frissen reszelt tormával
Ropogós malachús, birsalmás káposztával
A Szilveszteri jegy tartalma
– Várvízi Péter séf szilveszteri, francia büfévacsora menüje, 2017 legjobb ételeivel, 20:00-23:00-ig
– korlátlan italfogyasztás a rendezvény idején (üdvözlő ital, sör, borok, üdítők, ásványvíz, kávé)
– éjféli büfévacsora, 00:00 és 01:00 között
– zenei program
Parkolás
A személyautóval érkezőknek a Larus Étterem saját, kétszintes mélygarázsában biztosít 24 órás, ingyenes parkolási lehetőséget, a szabad helyek függvényében. Ki- és behajtás a Jagelló út felől.