Jazzy Gourmet Szilveszter idén is!

Written by on 2018. 12. 03

Ha december 31.,

akkor Jazzy Gourmet Szilveszter!

Zenei és gasztronómiai élmények hajnalig a város szívében, az exkluzív 5 csillagos Kempinski Hotel Corvinus Budapest rendezvénytermeiben.

A 90.9 Jazzy Rádió idén két helyszínen két stílussal várja a vendégeket. A Lounge sarok asztalaitmeghittebb beszélgetésekhez ajánljuk, a Grand Room színpadán fellép a Garami Funky Staff, Pálinkás Gergő jazzgitáros, Muck Éva és Jazzkovács László. Jöjjön el, és élvezze az ötcsillagos vendéglátást prémium környezetben a jazz érintésével.

A Kempinski mesterszakácsa, Roland Holzer által megálmodott fenséges menünek korábban egy teljes cikket szenteltünk, ami ITT olvasható.

 

Minden tudni szeretne a jegyekről és a jegyvásárlásról? Kattintson IDE!

 

A helyszínen venné meg a jegyét? ITT talál meg minden infót!

 

A helyfoglaláshoz a jegyvásárláskor kiválasztott terem megjelölése szükséges, de az est folyamán az átjárás szabad, így a két terem különböző zenei kínálatából tetszőlegesen lehet választani. De érdemes szem előtt tartani azt a szempontot, hogy a jegyvásárlás után már nincs lehetőség a fix helyünk megváltoztatására. Gondoljuk át, hogy hol ülnénk szívesebben az est folyamán és ennek megfelelően kattintsunk!

Fellépők:

A világ legjobb basszusgitárosa, azaz a Muck Éva duó

Muck Éva 2015-ben megnyerte az Egyesült államokban rendezett Queens of Strings – A húrok királynője versenyt. A versenyen a világ legjobb női basszusgitárosát keresték, Muck Éva személyében meg is találták. Zenész felmenőkkel, a „Húrok Királynője” címmel, kivételes érzékenységgel és kísérletezőkedvvel büszkélkedhet. Zenéje laza és kifinomult, mely egészen átjárja a testünket!

Pálinkás Gergő jazzgitáros

Gitáros, zeneszerző a hazai jazz élet elismert képviselője. Játszott Majsai Gábor zenekarában, de láthattuk Hernádi Judit és Heilig Gábor önálló estjeinek zenekarvezetőjeként is. Szerzőként jegyzett dalai mások mellett Kökény Attila, Micheller Myrtill és Majsai Gábor előadásában hallhatók. Elkötelezett híve a jazz, ezen belül is a smooth jazz zenei műfajnak, zenekarával a jazz színpadok állandó vendége.

Garami Funky Staff

A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor régi nagy álmát váltja valóra: a 70-es, 80-as, 90-es évek funky, disco és soul slágereinek megidézése professzionális hangzásban.

Egy pár előadó a repertoárból: Kool and the Gang, Earth Wind and Fire, James Brown, Aretha Franklin, Jamiroquai, George Benson, Stevie Wonder, M People, Prince, Diana Ross, Chic, Donna Summer, Sister Sledge, Herbie Hancock, Pointer Sisters.

Első saját számuk, a „Péntek éjszaka” sikerén felbuzdulva elkészültek a további „Garamis” dalok. Így 2014-ben megjelent a zenekar első nagylemeze, olyan kiváló művészek vendégszereplésével mint: Veres Mónika Nika, Animal Cannibals, Bebe, Gitano Nagy Laci, Király Viktor, Oláh Gergő.

A Show és a Fever Night minden koncerten garantált!

ifj. Berki Artúr bárzongorista

A 2012-es New York Bárzonzongorista Verseny győztese Berki Artúr, akinek fia legalább annyira tehetséges, így a melodikus dallamokról ifj. Berki Artúr gondoskodik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bereczki Zoltán rajongói oldal (@bereczkizolirajongoi) által megosztott bejegyzés,

és az est lemezlovasa Jazzkovács László

A Jazzy Rádió programigazgatóját korábbról „Nagyemberként” is ismerhetjük, de 2007 óta hazánkban elindította a Jazzkovács című műsort, melyben azok a dalok szólalnak meg, amelyeket a rádió egyébként is játszik miközben ifjú tehetségekről és legendákról oszt meg különleges kulisszatitkokat. A swing-től a smooth-jazz-ig minden, ami Jazzy és ezen a kivételes estén még ennél is több.

Libben a szoknya, táncra perdül a fekete lakkcipő, de jönnek a lágyabb dallamokkal fűszerezett kellemes baráti beszélgetések is. Ez mind-mind a Jazzy Gourmet Szilveszter 2018.

Jegyek:

Jegyét megveheti szombatonként a helyszínen is, várjuk minden szombaton 12-16 óráig a Kempinski Hotel recepcióján! További információért hívja hétköznap 9-17 óráig valamint szombaton 12-17 óra között a +36-30-20-10-909-es telefonszámot.

Grand Room (bálterem):

https://www.jegy.hu/program/jazzy-gourmet-szilveszter-2018-grand-room-balterem-98521

A bálteremben (Grand Room) VIP italcsomaggal, bőséges, ínycsiklandó svédasztalos vacsorával, valamint éjféli büfével jegyek 49.900 Ft-ért kaphatók, de lehetőség van italcsomag nélküli, csak vacsoramenüs jegyek vásárlására is 39.900 Ft-os áron.

Az asztaljegyek 10%-os kedvezménnyel vásárolhatók.

Lounge Sarok:

https://www.jegy.hu/program/jazzy-gourmet-szilveszter-2018-lounge-sarok-100119

Amennyiben csendesebb hangulatra vágyik, az Ön helye a Lounge Sarok, amely bár elszeparált, ugyanakkor közeli lehetőséget is nyújt ahhoz, hogy a Grand Room-ban lévő partihoz bármikor csatlakozhasson. A hatalmas ablakoknak köszönhetően, közvetlen ráláthat a Deák Ferenc utca ünnepi, szilveszteri forgatagára.

A Lounge Sarok asztalainál is élvezheti az ötcsillagos gasztronómiai kényeztetést, így a korlátlan étel és italkínálatot,  valamint büfévacsorát, mindösszesen 39.900 Ft-ért, jegyeket itt tud vásárolni.

Szilveszteri GYIK

Vedd meg és spórolj!

A mesterszakács ajánlásával: Jazzy Gourmet Szilveszter

Képek: Pexels/Joonas kääriäinen


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió