Jazzy Gourmet Szilveszter Jegytípusok

Written by on 2018. 12. 06

A nemrég átépített és teljesen felújított Kempinski Hotel Corvinus Budapest és a Jazzy rádió rendezvényszervezői már izgatottan várják az év utolsó napját. Többféle jegytípussal készültünk, mutatjuk, melyikről mit érdemes tudni!

Jegyét megveheti szombatonként a helyszínen is, várjuk 12-16 óráig a Kempinski Hotel recepcióján!

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36-30-20-10-909

Grand Room (Bálterem)

A szintén csodálatos átalakuláson átment Kempinski Hotel Bálterme a szilveszteri szezon egyik legexkluzívabb helyszíne. Ezt megélni, igazi társasági élmény!

A jegyár tartalmazza:

*a Grand Roomban 4 db VIP italcsomag nélküli asztal is elérhető

*természetesen lehetőség van teljes asztalokat is lefoglalni nagyobb társaság (12 fő) érkezése esetén 10% kedvezménnyel!

A jegyeket EZEN A LINKEN keresztül lehet megvásárolni. 

Lounge Sarok

Amennyiben csendesebb hangulatra vágyik, az Ön helye a Lounge Sarok, amely bár elszeparált, ugyanakkor közeli lehetőséget is nyújt ahhoz, hogy a Grand Room-ban lévő partihoz bármikor csatlakozhasson. A hatalmas ablakoknak köszönhetően, közvetlen ráláthat a Deák Ferenc utca ünnepi, szilveszteri forgatagára.

A Lounge Sarok asztalainál is élvezheti az ötcsillagos gasztronómiai kényeztetést, így a korlátlan étel és italkínálatot,  valamint büfévacsorát, mindösszesen 39.900 Ft-ért! A jegyeket EZEN A LINKEN keresztül lehet megvásárolni.

A jegyár tartalmazza:

  •     Welcome drink
  •     Svédasztalos szilveszteri menü
  •     Éjféli büfévacsora
  •     Korlátlan ásványvíz és kávéfogyasztás
  •     Mikromágus
  •     Kaszinó használata
  •     átjárás a Grand Room-ba

Jegyek vásárolhatók a jegy.hu oldalán, az ismert jegyirodákban, valamint szombatonként 12.00 – 16.00 óra között a helyszínen a Kempinski Hotel Corvinus recepcióján. (Budapest, V. kerület Erzsébet tér 7.)

Jegyvásárlással kapcsolatos információkért érdeklődjön a +36-30-20-10-909-es telefonszámon minden hétköznap 9.00 – 17.00 óra, illetve szombatonként 12.00 – 16.00 óra között, valamint az info@jazzy.hu e-mail  címen.

 

Kapcsolódó cikkek:

Jazzy Gourmet Szilveszter Idén is!

Szilveszteri GYIK

Vedd meg és spórolj!

A mesterszakács ajánlásával: Jazzy Gourmet Szilveszter

Kép: Pixabay


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió