Érkezik hozzánk a gasztroblogger, aki mindenkivel megszeretteti a főzést

Written by on 2021. 02. 17

A Presszó szerda este megnyitja kapuit, a mai vendég Havas Dóra gasztroblogger, főzőnő, gasztrotartalom-gyártó!

Havas Dóra (Fotó: Bolega Niki)

Az elsők között indult a gasztroblogger-mezőnyben Havas Dóra, azaz Lila Füge, aki mára jóval kinőtte ezt a kategóriát. Saját online és print magazinja van, népszerű a tévés főzőműsora, saját brandjét szépen felépítette az elmúlt 15 évben, Facebook-oldalán majdnem 127 ezren követik.

Dórával arról beszélgetünk a Presszóban, hogyan fejleszti és mi inspirálja a receptjeit, valamint a covid alatt más receptúrákat várnak-e el tőle a követői. Szó lesz arról, hogy gimnazista éveit Szíriában töltötte, mert apukája ott dolgozott, és mennyire hatott rá a szír meg az arab konyha. Kérdezzük arról, hogyan lehet megszerettetni a főzést azzal, aki nem bírja, hogy órákig áll a konyhában, és a család 3,5 perc alatt elpusztítja az ételt.

Továbbá azzal is foglalkoztunk: hova lehet fejlődni a szakmájában, hiszen tulajdonképpen minden elért, amire egy gasztronómiával foglalkozó ember vágyhat, aki nem gondolkodik étteremnyitásban.

Kezdés: 20:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Szemere Katalin


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió