Jazzy stílus: Első tánc az esküvőn

Written by on 2018. 05. 09

Az első táncunk az esküvőnk napján egy igazán egyedülálló, intim pillanat a nagy sürgés-forgás közepette. Amíg a családunk, a barátaink lélegzetvisszafojtva, csodálattal néznek bennünket, számunkra ez lesz az egyik legörömtelibb pillanat, amikor csakis egymásra figyelünk. Itt már igazán megérezhetjük, hogy milyen is az újonnan szerzett férj és feleség státusz. Összegyűjtöttünk néhány igazán a jazz szellemében született első táncos videót, hogy kellőképpen inspirálódjatok!

Nem kell, hogy profi táncosok legyünk, elég, ha szeretjük a zenét, a mozgást és van egy jópofa koreográfiánk, amivel lenyűgözhetjük a közönséget, de leginkább egymást. Egy ilyen klasszul betanult táncot évfordulókon más esküvőkön, bálokon, vagy csak egy szimpla szombat reggel is feleleveníthetünk. Egy esernyő, egy kalap és jöhet a Fly Me To The Moon.

Ha a barátaink is szeretnek táncolni, akkor már egy egész kis show műsort tudunk létrehozni. Íme egy szuper példa a La La Land, azaz a Kaliforniai álom című film kezdőjelenetéből.

Lehet keverni a stílusokat, mint ahogy a következő pár teszi a videóban. Egy forró tangóval indítanak majd hirtelen modern jazztáncra váltanak.

Ugyan ki tudna ellenállni a Gatsby parti hangulatának, ahol folyik a pezsgő, ahol meg lehet húzni a párunk hózentrógerét és lehet, hogy valahol titkon még DiCaprio is ott figyel a teremben.

Repül a szoknya, pörög a lány feleség, mi kell még?

Örök romantikusoknak ajánljuk a következő videót, melyben pár percre mi is elrepülhetünk egy varázslatos világba!

Egyes pároknak az első dal és az első tánc kiválasztása a világ legegyszerűbb dolga, azonban, ha különbözik az ízlésünk ilyen téren, akkor sem kell kétségbe esnünk. Az ötletek, koreográfiák és zenék tárháza végtelen, így szinte biztos, hogy mindannyian megtaláljuk a megfelelő stílust. Bármilyen táncot is választunk a legfontosabb, hogy mindkettőnk számára legalább akkora élvezetet nyújtson a zene öröme, mint az első hitvesi csók.

Kép: stocksnap.io/Nathan Walker


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió