Jazzy Street: Toyota jövő városa, elektromos autók töltése

Written by on 2021. 01. 23

A Jazzy Street első órájában a Toyota pr vezetőjével beszélgetünk arról, hogy a gyár által megálmodott jövő városa milyen is lesz. Már csak azért is, mert elkezdődött az építkezés, és ha megvalósul valami egészen különleges világ várja majd az ott élőket, a látogatókat. Többek között önjáró járművek gördülnek majd az utcákon, és a hidrogén lesz az energiaellátás egyik alappillére.

Ezután érkezik Rusótzky Viktória, a KIA kommunikációs vezetője, és ő mesél a KIA átalakulásáról, a logó változásáról, és arról, hogy mostantól miért tűnt el a KIA neve mellől a Motors felirat, és lett belőle „csak” KIA.

A 2. órát a MOL alternatív üzemanyagok ágazatának a vezetője, Tóth Fekete Róbert úr indítja. A téma az elektromos autók töltése, a MOLPlugge hálózat alakulása, bővülése.

A műsor végére marad a Mazda tisztán elektromos városi autója, az MX30, aminek már elindítottuk a tesztjét, és most Együd Tibor úrral, a Mazda ügyvezetőjével közösen fejezzük be az autó bemutatását, a teszt tapasztalataival kiegészítve.

Kezdés: vasárnap, 8:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Bögös Sándor

 

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió