JAZZY TOWER: RIPOFF RASKOLNIKOV BAND

Written by on 2016. 01. 17

2016. június 25-én ismét Jazzy Tower koncert a Margitszigeti Víztorony színpadán, ahol élő jazz zene mellett élvezhetik a forró nyári estét. Szombat este a kortárs európai zenei élet képviselője, a Ripoff Raskolnikov Band zenéi. A koncertre megváltott programjegy tartalmazza a hajós transzfert, egy welcome-italt és a Víztorony-látogatást is, így a koncert előtti és utáni programokkal teljessé válik a hétvégi este.

 

Jazzy Tower-koncert
2016. június 25. (szombat) 20 óra
Margitszigeti Víztorony

 

Ripoff Raskolnikovot egyedülálló sokszínűsége emeli ki a kortárs európai zenei életből: hű maradt az afro-amerikai zenei hagyományokhoz, ám elementáris erő húzza Közép-Európához is, amelynek levegője újra és újra áthatja zenéjét. Ripoff leginkább a Tom Waits vagy Bob Dylan által képviselt hagyományt követi. Dalai mentesek minden zenei sallangtól, nyers egyszerűséggel szólalnak meg, különleges világot hozva létre. A Margitszigeti Víztorony egyedi és különleges hangulatú udvarán a legújabb, műfajilag sokrétű albumából kaphatunk ízelítőt.

 

A zenekar tagjai: Ripoff Raskolnikov (ének, gitár, mandolin, zongora), Nagy Szabolcs (zongora), Varga Laca (basszusgitár), Gyenge Lajos (dob).


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió