Ausztria – Jazzy Utazó

Written by on 2020. 11. 03

A Jazzy Utazó ma esti adásában Vadócz Péter, alias Peter Traveller beszélgetőpartnere Kovács Balázs Bécsben élő turisztikai szakértő, a GD Consulting tulajdonosa lesz!

Ma a Jazzy Utazóban Ausztria a kiemelt téma. Az osztrák nemzeti turisztikai szervezet, az Österreich Werbung (ÖW) november végéig tartó belföldi forgalomélénkítő kampányt indított. A 40 millió eurós turisztikai kampány „egy jó ok, hogy előre tekintsünk” mottó jegyében zajlik, s központi üzenete a pozitív várakozás öröme. Az osztrák turisztikai szervezetek és szakmai szövetségek példaértékű, a turizmus ágazatot élénkítő ötletei, valamint a kreatív megoldások és a forgalomélénkítő kampányok hatására a szövetségi kormány megértette, hogy azonnali cselekvésre van szükség.

Ausztria a világ egyik legbiztonságosabb turisztikai célországa. A Világ Gazdasági Fórum által közzétett turisztikai versenyképességi index szerint Ausztria a higiénia és biztonság kategóriában világelső. Ausztria ezt a drámai pandémia helyzetet is pozitív aspektusból megközelítve, a hosszútávú brand építés tekintetében is példamutató.

Az osztrák sí tartományok is a megszorítások mellett állnak, hogy a “lockdown light” minél hamarabb megnyugtató eredményeket hozzon és Ausztria a javasolt országok között legyen a legnagyobb küldő piacokon.

Milyen lépések szükségesek még a változáshoz? A Jazzy Utazó mai adásában érkeznek a részletes, hiteles, érdekes és unikális információk Ausztria kapcsán.

Tartsatok velünk. Welcome on board. The Captain is speaking.

Kezdés: 20:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető szerkesztő: Peter Traveller


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió