JAZZY UTAZÓ – interjú a műsorvezetővel, Vadócz Péterrel

Written by on 2020. 02. 15

2020. február 11-én elstartolt a vadonatúj utazási magazinműsor a 90.9 Jazzy Rádió hullámhosszán. A járat eddig csak a kifutón gurult, de ezen a héten megkapta a felszállási engedélyt! A JAZZY UTAZÓ a levegőbe emelkedett abból a célból, hogy elrepítse utasait álmaik egyik mesés úti célja felé.

Repüljünk együtt a Jazzy Utazó járatain minden kedden este 20 és 21 óra között. A műsorvezető: Vadócz Péter alias Peter Traveller.

 

Főszerepet kapnak a világ turisztikai látványosságai, az épített örökség hihetetlen gazdagsága, a csodálatos természeti értékek, a kapcsolódó gasztro vagy fürdő kultúra. A nemzetközi és belföldi turizmus aktuális kérdései. Beszélgetés a turizmus meghatározó iparági szereplőivel. Bemutatkoznak a világ legnépszerűbb városai, a legérdekesebb desztinációi. Aktuális trendek bemutatása a fenntarthatóság és eco szemlélet aspektusában.

Tartson velünk hiszen az utazás a legjobb befektetés. Határ a csillagos ég.

Honnan indul és hová tart a JAZZY UTAZÓ?

– Az adás küldetése többek között, hogy valóban képbe hozzuk a JAZZY UTAZÓ közönséget. A “Velünk képbe kerülsz” rovat a turizmus aktuális kérdéseit értelmezi. Megszólalnak a turizmus meghatározó iparági szereplői, véleményvezérek, utazási szakértők. Érdekfeszítő stúdió beszélgetések során elmondjuk a lényeget, bemutatjuk az összefüggéseket. Célunk elsődlegesen az utasok komfort és biztonságérzetét növelni az utazásszervezés folyamatainak és a háttér minél alaposabb megismertetése révén.

Fontos hogy a JAZZY UTAZÓ közönsége képbe kerüljön az utazási irodai szakma jogi, gazdasági szabályozóival, hiszen szeretnénk hangsúlyozni, hogy az utaztatás szakmailag mennyire összetett és felelősségteljes tevékenység. Rengeteg tapasztalat és a lehető legtöbb desztináció alapos ismerete, a foglalási rendszerek professzionális használta szükséges ahhoz, hogy mindenki a számára a legkedvezőbb megoldást választhassa az utazásszervezés során.

Milyen úti célok érhetőek el a JAZZY UTAZÓ járataival?

– A Gőzfürdő – “Engedd ki velünk” rovat a mediterrán és egzotikus utazások, különleges úti célok, luxus hotelek, különleges programok, nyaralási tippek, utazási trendek, szakértő tanácsok bemutatását célozza. Itt lesznek a világ legnépszerűbb városai, legérdekesebb desztinációi, turisztikai látványosságai. Megszólalnak külföldi turisztikai képviseletek vezetői, kiutaztató cégek és légitársaságok vezetői, luxus hotelek képviselői, utazási szakértők.

Milyen lesz a fedélzeti ellátás a a JAZZY UTAZÓ járatain? 

– Kényeztető finomságok várják a JAZZY UTAZÓ közönséget! Feltálaljuk a világ vezető konyháinak ínycsiklandó fogásait. Gasztronómia minden mennyiségben. Az aktuális trendek, hazai és nemzetközi gasztronómiai újdonságok / különlegességek / éttermek / séfek bemutatása. Megszólalnak a piacvezető éttermek tulajdonosai, véleményvezérek, gasztro és bor szakértők. És ez még nem minden. Egy valódi csemege is itt lesz a kínálatban. A Gourmand Traveller Club különleges szórakoztató gasztro & travel program sorozat.

UTAZÁS & KULTÚRA & KULINÁRIA | 5*-os GASZTRO KALANDOK – Minden kedden este 20 és 21 óra között a 90.9 Jazzy-n!


Continue reading

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió