Power Of Live Events – Jazzy Utazó

Written by on 2020. 09. 22

A Jazzy Utazó ma esti adásában Vadócz Péter, alias Peter Traveller vendége Békefi Anna, a Budapest Convention Bureau szakmai igazgatója és Kassai Zsolt, a PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat ötletgazdája és fő szervezője lesz!

Peter Traveller

Ma a Jazzy Utazóban a PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat lesz a kiemelt téma. A Power Of Live Events / Az élmény ereje közösséghez eddig 25 országból 170 szereplő csatlakozott. A social media kampány azzal a céllal indult, hogy a turizmus- és rendezvényszakma tagjai egy világszintű összefogás keretében fenntartsák az igényt az élő rendezvények iránt. A kezdeményezést nemzetközi szinten is példaértékűnek tartja az újjáalakult Budapest Convention Bureau, ezért a hazai szakmai szervezetek mellett támogató és együttműködő partnerként csatlakozott a kampányhoz.

Budapest meghatározó szereplő lehet a hivatásturisztika nemzetközi piacán. Ehhez fontos a jelen körülmények között tervezni és a piac felé a szakma egységét hangsúlyozni. A #PowerOfLiveEvents kezdeményezés iránymutató lehet, mert azon felül, hogy összefogja az egész rendezvény szakmát, példátlan együttműködést is generál pozitív és előremutató szemléletével.

A PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat kapcsán a Jazzy Utazó mai adásában érkezik minden részletes, hiteles, érdekes és unikális információ!

Tartsatok velünk. Welcome on board. The Captain is speaking.

Kezdés: 20:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Peter Traveller

A műsor már visszahallgatható ITT:


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió