Utazási irodák – Jazzy Utazó

Written by on 2020. 09. 29

A Jazzy Utazó mai adásában az utazási irodai ágazat helyzetének elemzése lesz a kiemelt téma, Vadócz Péter, alias Peter Traveller beszélgetőpartnere pedig Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke lesz!

A mai adásban többek között kiderül, hogy miért érdemes az utazási iroda szolgáltatásait igénybe venni, mi az a nagyon jelentős hozzáadott érték, amit egy “Jazzy Utazó” kap.

Nemzetközi kitekintés is érkezik, hiszen elindult egy pozitív kezdeményezés: a nemzetközi hírű német utazási szakjogász, Ernst Führich professzor online petíciót indított, amelyben a szervezett utakat szabályozó uniós jogszabály (PTD) módosítását kezdeményezi. A turizmus szakma világszerte olyan helyzetbe került a COVID-19 következményeként és az azzal járó utazási korlátozások bevezetésével, amely már a puszta létét veszélyezteti. A petíció lényege, hogy szeretné megőrizni az ajánlatok sokszínűségét az európai utaztatási szakmában.

Mi lehet a megoldás a SZÉP kártya tekintetében, hogy az utazási irodai ágazat is részesülhessen a kiugróan magas belföldi szállás foglalás forgalomból? Az utazási irodai ágazat kapcsán a mai adásában érkeznek a részletes, hiteles, érdekes és unikális információk!

Tartsatok velünk. Welcome on board. The Captain is speaking.

Kezdés: 20:00

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Peter Traveller

90.9 Jazzy

Jazzy Rádió