JOJO MAYER/NERVE KONCERT AZ AKVÁRIUMBAN

Written by on 2017. 05. 04

A NERVE a késő kilencvenes években Jojo Mayer esemény sorozatából, a New York-i Prohibited Beatz rendezvényből fejlődött ki. Kezdetben DJ-k, vizuál művészek, zenészek és a közönség interaktív együttműködéseként indult, azóta pedig egy olyan együttes alakult ki, amely az elektronikus zenei stílusok széles skáláját ötvözi az old school jungle, dubstep vagy glitch ütemektől a minimal és tech house-on keresztül a műfaji határokon átívelő zenéig bezárólag.

Május 13-án az Akvárium Klubban a NERVE formációt hallhatja a közönség, amely újravizsgálja és meghaladja az emberi kreativitás, valamint a digitális technológia kapcsolatát és egy új fajta, egyedülálló zenei kifejezési módot teremt.

 

A NERVE tagjai:
Jojo Mayer: dobok
John Davis: basszus
Jacob Bergson: billentyűs hangszerek
Aaron Nevezie: hang és audio manipuláció

Az állandó tagok mellett a NERVE gyakran kiegészül a világ legkülönbözőbb tájairól származó zenészekkel. A rég bevált partnerek, mint Roli Mosimann, Jason Lindner vagy Takuya Nakamura mellett a NERVE olyan nevekkel is együtt dolgozott már, mint Bugge Wesseltoft, Dj Shadow, MC XIS, Sean Pelton,Tim Lefebvre, Karsh Kale, MC Malik Work, Salt Cathedral, Vernon Reid, Moshen Namjoo, és sokan mások.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió