Jövő hét végén lesz a Te!Feszt

Written by on 2022. 08. 16

A Terézvárosi Fesztivált az Andrássy út Kodály körönd és Izabella utca közötti szakaszán rendezik meg két színpadon.

Pénteken a Stokes Ütőegyüttes nyitja meg az eseményt, akik egyedülálló módon minden hétköznapi tárgyat hangszerként használnak: kukákat, hordókat, vödröket, palackokat, műanyag csöveket. Azaz nincs olyan, ami nem ütőhangszer! Még a délután folyamán a Rutkai Bori Banda szórakoztatja a gyerekeket, lesz eredeti kubai salsa-bemutató, majd este a Magna Cum Laude koncertezik.

 

Szombaton Farkasházi Réka és a Tintanyúl műsora várja a kicsiket délelőtt, lesz vásári bábjáték, artistabemutató, kínai oroszlántánc, valamint a Bethlen Téri Színház előadását is megnézhejük Ab Ovo címmel. A nagyszínpadon délelőtti örömkoncertet ad a Danubia Zenekar, zenés koktéllal jönnek az Operettszínház művészei, este pedig Karácsony János és a Midlife Crisis lép fel.

 

Vasárnap délelőtt Malek Andi és az Eszement Mese-Band varázsolja el a gyerekeket, akiket utána Batyu Színház zenés-táncos előadására is várnak. A nagyszínpadon fellépnek a 6Szin, a Madách Színház, az RS9, a Pesti Magyar Színház és az Operaház művészei, majd a Romengo koncertjére várják a közönséget.

 

Mindhárom napon számos civil szervezet és kísérőprogram színesíti a fesztiválforgatagot! Lesz kínai sárkányozás, kalligráfia oktatás, segítőkutya-bemutató, táncoktatás, gyerekjátékok, vetélkedő, városvédő séta és még állattartási tanácsadás is.

 

 

A Happy Hours vendége: Gálvölgyi Dorka, az Eötvös 10 Művelődési Ház vezetője 

Adásban: 2022. 08.16. 16:00

Műsorvezető: Jazzkovács László

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió