Jövő héten indul a Fenntartható Divathét Program a METU támogatásával

Written by on 2021. 04. 14

A fenntartható divatmárka menedzsment program a Budapesti Metropolitan Egyetem szakmai támogatásával valósul meg a jövő héten.

A METU-n, egyetemi berkekben már komoly renoméja van a fenntartható divat témának, ez a program azonban kifejezetten a fiatalabb korosztálynak szól! A program szervezői a múlt héten 150 általános és középiskolai tanárnak tartottak online tájékoztatást, akik nagyon lelkesen fogadták a koncepciót. De miről is lesz szó?

A divatipar kapcsán elengedhetetlen foglalkoznunk a fenntarthatóság kérdéskörével. Míg más területeken egyre elterjedtebbek a környezetet védő és kímélő tudatos és fenntartható megoldások, addig azt láthatjuk, hogy a divat és a ruhavásárlás terén ezek a megoldások közel sem annyira népszerűek. A fiatalok ruhaválasztása kifejezetten alkalmas önkifejezésre, így kiemelten fontos, hogy ezen a területen is a tudatosságra neveljük őket.

Hogy mi másról lesz szó a programon, azt a  Happy Hours mai vendége Szilágyi-Csüllög Mónika, a METU Fenntartható Divatmárka Management Képzésének vezetője mondja el nekünk!

Kezdés: 16:30

Hely: 90.9 Jazzy

Műsorvezető: Jazzkovács László

Részletek: fenntarthatosagi.temahet.hu

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió