KÉPES BESZÁMOLÓ A JAZZY MARATONRÓL

Written by on 2015. 11. 28

Március 19-én a jazz járta át a Symbol tereit. Népszerű könnyűzenei dallamok, soul, swing és funky zenével is találkozhattak azok, akik ezen az estén, egészen hajnalig velünk tartottak a Jazzy Maratonon.

Az estet Nyári Károly kezdte, aki ismert, közkedvelt dalokkal és saját szerzeményekkel alapozta meg az est hangulatát. A tánctér már ekkor elkezdte „csalogatni”a táncos lábú vendégeket, akik aztán egészen hajnalig talpon maradtak.

Jazzkovács László műsora legalábbis biztosította a talpalávalót, melyet a Zolbert Duó produkciója követett. A szaxofon és gitár által megszólaltatott dalok kellemes kísérőzenéül szolgálhattak az asztaloknál fogyasztott vacsorához is.
Az est fő száma Gájer Bálint és zenekara volt, akik a swinges alapok után pörgős dallamokkal fokozták a hangulatot, melyet Nagy Laci folytatott.
Vitathatatlanul a Jazzy Maraton fénypontja volt, amikor Gájer Bálint, Nagy Laci és Zolbert együtt léptek színpadra. A három nagyszerű zenész spontán, improvizatív zenélésénél a hangulat is végleg a tetőfokára hágott.
Ekkor már éjfélt ütött az óra, de a buli még javában tartott, hiszen ezután a lemezlovasoké volt a főszerep. A Funky Feeling buli után a Symbol Dj-je, Dj Toto szolgáltatta a zenét, aktuális és régi kedvencekkel.

Idén azokra is gondoltunk, akik nem tudtak személyesen eljönni a Jazzy Maratonra. A 90.9 Jazzy hallgatói így élőben követhették Gájer Bálint koncertjét, amit hamarosan Jazzy Live című műsorunkban is megismétlünk.

A Jazzy Maratonról készült képeket Facebook oldalunkon is megtekinthetik.


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió