Kisbabát találtak egy londoni ajtó előtt

Written by on 2020. 01. 28

A rendőrség továbbra is keresi az anyját annak az újszülött csecsemőnek, akit a múlt hétvégén találtak egy kelet-londoni ajtó előtt.

Kép: Metropolitan Police/PA

A rendőrség egyre jobban aggódik az anyuka kiléte miatt, ezért képeket is közzétettek a babáról, abban reménykedve, hogy az anyuka jelentkezni fog.

A kisbabára egy postás múlt szombaton 11 órakor talált rá. Az akkor csupán 12 órája született kisbaba egy fehér takaróba csomagolva, szürke babaruhát viselve feküdt egy ajtóküszöbön a Hackney kerületben.

A kisbabát kórházba vitték és a kórházi személyzet Edwardnak nevezte el. A rendőrség úgy véli, hogy a csecsemő nem kórházban született és felszólítja az anyát, hogy lépjen elő, biztosítva, hogy nincs bajban és segítséget fog kapni. A kisbabát nyílt helyen hagyták, hogy megtalálják, nem pedig elrejtették. A rendőrség már beszélt a környékbeliekkel, valamint elkezdte a kamerafelvételek átfésülését.

Kép: Metropolitan Police/PA

Andy Barry, a rendőrség közép-keleti térségének biztonsági egységének tagja így üzent a csecsemő anyjának: “Nem ismerem Edward születésének körülményeit, de én magam is apa vagyok, megértem milyen félelmetes lehet szülővé válni – mondta. “Szeretném felajánlani a segítségemet Önnek. Biztos lehet benne, hogy nincs bajban. Edward jól van és biztonságban, az Ön egészsége és jólléte pedig a mi prioritásunk”

Források: 1 2

 


90.9 Jazzy

Jazzy Rádió